Menu

Trouwen

Say yes to no stress. Bij DIJKS trouw je met zengarantie. Van de aankleding en de bubbels tot het diner en de dansvloer: wij regelen het voor je. Jullie hoeven alleen maar ja te zeggen.

Trouwen aan het water

Stappen jullie in het huwelijksbootje? Meer aan bij de steiger van DIJKS Amsterdam en ga van boord voor de dag van jullie leven. DIJKS Amsterdam is door de Gemeente Waterland aangemerkt als officiële trouw locatie en kan, met medewerking van de ambtenaar van de burgerlijke stand, jullie huwelijksvoltrekking verzorgen. Het ja-woord geven, met water en weiland als getuigen en omringd door familie en vrienden is dit de perfecte locatie voor een intiem ‘ja, ik wil’ en een toost op de newly weds.

Trouwfeest: borrelen, proosten, dansen

Achter de historische gevel van DIJKS Amsterdam gaan drie verschillende ruimtes schuil, met elk een eigen functie en sfeer. In de stoere maar knusse Barn is ruimte voor 80 gasten. De salon, de eetkamer of de steiger zijn dé plekken voor een borrel of receptie tot 100 personen. Na afloop een feestje vieren terwijl je de zon in de wei ziet zakken? In no time verbouwen we de Barn tot danspaleis. Kom langs en ontdek hoe we van jullie bruiloft een dag kunnen maken waarover nog lang wordt nagepraat.

Bruiloftsdiner op maat

Is het hoge jawoord eruit? Daar moet op gedronken worden! En gegeten niet te vergeten, want all you need is good food. Of jullie de liefde nou willen vieren met vier gangen aan lange tafels, een buffet of walking dinner: als je trouwt bij DIJKS, zorgt onze chef-kok voor een diner om verliefd op te worden. Waar jullie eten? Ook die keuze is aan jullie: van klein en intiem op de steiger of in de Salon tot groots en gezellig in de Barn of de Eetkamer.

Fotografie: @Happy Together Fotografie

Styling & bloemen: @Smuk styling & flowers

Lieve woorden